Lovak-Kutyák.Hu

Foglalkozások

Egyéni foglalkozások
Egyéni időpontegyeztetést követően.

Nyári órarend:
május 01. és szeptember 30. között
Szerda 18.00 óra, szombat 17.00 óra

Téli órarend:
október 01. és április 30. között
Szombat 15.00 óra, vasárnap 09.00 óra

 

Időpontegyeztetés:
Tóth Gábor iskolavezetővel a 06/70365-7806-os telefonszámon.

Jöjjön el személyesen kutyájával, és tekintse meg egy képzési napunkat, találkozzon oktatóinkkal.

Mit vállalunk

KUTYAÓVODA

Mi is történik itt ?

Kutyaóvodánkban -már három hónapos kortól- játékos, egyéni illetőleg csoportos foglalkozások keretén belül, egyénre -kutyusra szabottan- sajátíthatják el a kölykök és gazdáik az alapvető tudnivalókat, illetőleg játékokon keresztül megalapozásra kerülnek a későbbiekben elsajátítandó gyakorlatok.

Ugyanekkor már az oviban is az Ön és Kutyája igényeinek a figyelembevételével profi segítséget nyújtunk a kölykök szakszerű és következetes felneveléséhez.

Részletesebb információ a “Mit tanítunk” rovatban.


KUTYAISKOLA

Akik már iskolába járnak

Itt is csoportos és egyéni foglalkozások keretein belül játékos formában sok humorral fűszerezve sajátíthatják el a kutyák és gazdáik a helyes feladatvégrehajtást, amely által a kutyusok fegyelmezettebbé és szófogadóbbá válnak, így mind a kutyák mind gazdáik részére örömtelibbek és élménydúsabbak lesznek a közös programjaik.

Ide járnak azok akik nem kutyaovisok függetlenül attól, hogy korábban részesültek -e bármilyen képzésben.


KUTYATARTÁS KÉRDÉSEI

Felmerülő kérdések és válaszok

Foglalkozásaink keretein belül illetőleg azon kívül is bármikor állunk nem csak iskolánk tagjainak a rendelkezésére.

Kölyökkutya vásárlását megelőzően kérheti szakembereink segítségét, az igényes és alapos (minden téren szakszerű) felvilágosítást a fajtaválasztással, a tartással, a kutyus ellátásával, igényeivel valamint egyéb felmerülő a kutyussal kapcsolatos kérdésekben.

Aktívan illetőleg passzívan segítséget nyújtunk a kutyatartás olyan problémáiban amely a közös együttlét illetőleg távollét során felmerülhet.


TANÁCSADÁS

Mire van szüksége a kutyusnak ?

Kutyaiskolánk tagjai részére tanácsadást is végzünk a kutyatartás segédeszközeinek kiválasztásában, azok használatáról illetőleg alkalmazásáról valamint beszerzési forrásairól.

Kedvencének -kutyájának- vásárlását megelőzően, kérheti oktatónk segítségét, tanácsait, felvilágosítását a fajtaválasztással, tartással, etetéssel valamint egyéb felmerül kérdéseivel kapcsolatban, akár telefonon, akár személyesen.


OKTATÁS HÁZNÁL

Aki nem tud eljönni

Tekintettel arra, hogy a mai rohanó világban vannak akik a munkájuk vagy egyéb elfoglaltságuk miatt nem tudják látogatni a hétvégi foglalkozásainkat, ezért bevezettük a háznál történő oktatást.

A részletekért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.


SÉTÁLTATÁS, ELHELYEZÉS

Sétáltatás

Amennyiben Ön elfoglalt és nincsen ideje a kutyáját sétáltatni, a kutyájával kirándulni, úgy állunk rendelkezésére, kutyáját előzetes megbeszélés, időpontegyeztetést követően szívesen megsétáltatjuk, megkirándultatjuk Ön helyett az alábbi helyeken:

Pilisvörösvár Pilisszántó Piliscsaba Pilisszentiván Solymár Budapest Amennyiben Ön hosszabb - rövidebb időre kénytelen a kutyáját, kedvencét magára hagyni mivel elutazik vagy bármilyen más okból kifolyólag nem tudja megoldani az elhelyezését, úgy állunk a rendelkezésére és megoldjuk Önnek.


 

Facebook oldalunk

Lovak-kutyák.hu oldalunk

11295622 375745495947299 8414454495751455664 n

PageRank ikon ingyen